Hoe werkt het?

Way2Golf is nieuw, uniek, werkt zeer eenvoudig en is gratis.

1. Meld je aan
Maak een account aan. (Klik hier). Na het ingeven van je persoonsgegevens, golfniveau en favoriete golfbanen, krijg je direct per mail met een activatielink.

2. Activeer je account
Activeer via de ontvangen mail je account.

3. Aanvullen persoonlijk profiel
Log in en vul via MIJN PROFIEL je gegevens zoveel mogelijk aan.
Iedereen kan je zien, maar je privégegevens zoals adres, telefoonnummer en e-mailadres worden aanvankelijk niet getoond. Die zijn pas zichtbaar als je vrienden met elkaar bent geworden.


4. Nodig andere leden van Way2Golf uit, om golfvrienden te worden.

Vrienden en bekenden die zich ook hebben aangemeld bij Way2Golf, kan je via GOLFERS opzoeken en uitnodigen om je golfvriend te worden. Ook onbekende golfers waar je mee in contact zou willen komen, kan je eenvoudig uitnodigen.

Indien de uitnodiging wordt geaccepteerd, komt de betreffende persoon automatisch in je vriendenlijst te staan. Pas dan zie je alle overige gegevens, zoals adres, telefoonnummer en e-mailadres.

5. Maak een golfafspraak

Heb je zin om te golfen, dan kun je een golfafspraak in de agenda zetten en eventueel direct je vrienden uitnodigen. Je vrienden ontvangen direct een mail met de datum en dagdeel dat je wilt golfen. Zij kunnen direct accepteren of weigeren.

Wil je een keer met iemand anders golfen, of kunnen je vrienden niet, zet je golfafspraak gewoon in de agenda en ongetwijfeld reageert er iemand. Natuurlijk kun je zelf ook eenvoudig in de agenda kijken of er in jouw regio iemand is die ook wil golfen.
Zo maak je snel nieuwe golfvrienden.


6. Reserveer de baan

Als je een afspraak met elkaar hebt gemaakt, neem met elkaar contact op en reserveer de baan. Dat kan je veelal doen via het reserveringssysteem van de baan.